Rofraline wordt steeds vaker ingeschakeld om organisaties te faciliteren bij speciale projecten of evenementen. Wij hebben onze expertise o.a. ingezet voor:

4-daagse in Nijmegen

Hiervoor hebben we onze tijdelijke en milieuvriendelijke straatverf, Rofraline TP, in diverse kleuren geleverd en geholpen bij het aanbrengen en verwijderen. Onze partner bij dit project, ANDC, heeft  in nauw overleg met de organisatie van de 4-daagse en de Gemeente Nijmegen een idee uitgewerkt. Dit werd uiteindelijk ‘de rode loper’. Tientallen logo’s, speciaal ontworpen voor de 100ste editie van de 4-daagse, zijn in de nacht voorafgaand aan de grootse intocht aangebracht voor de hoofdtribune op de Via Gladiola. Daags daarna hebben wij binnen enkele uren alle logo’s weer vakkundig verwijderd met een speciale Rofraline Remover en water. Een geweldige uitdaging!

‘RICOH Open’ gras tennis toernooi te Rosmalen

Op het bekende en enige grastennistoernooi van Nederland in Rosmalen is onze belijningsverf Rofraline EASY gebruikt. Grasmeester Ed Hubers is hier al jaren verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle grasbanen. De hoogwaardige kwaliteit en het gebruiksgemak van de kant-en-klare verf Rofraline EASY waren voor hem reden genoeg te kiezen voor Rofraline als preferred supplier.