rofraline-nieuwe-website

Rofraline lanceert haar nieuwe website!

Nieuwe website

Op 1 maart heeft Rofraline haar volledig vernieuwde website gelanceerd. De website is, in samenwerking met webbouwer Faktor 22, volledig gerestyled en voldoet aan alle eisen waaraan een moderne website moet voldoen. Wij zijn trots op het resultaat.

Online bestellen

Naast allerlei informatie over Rofraline en de producten die wij leveren, kunt u nu ook direct uw bestellingen plaatsen in onze webshop. En mocht u in de uitgebreide webshop het product van uw keuze niet terugvinden, vul dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. De website is zowel ontwikkeld voor de desktop, laptop, tablet als voor de smartphone. Ook zullen we regelmatig van ons laten horen via twitter, facebook en andere social media. Vergeet ons dus niet te liken en te volgen.

MijnRofraline

U kunt als klant ook een account voor MijnRofraline aanvragen. Hiermee beheert u zelf uw accountgegevens. Ook kunt u door in te loggen eenvoudig online bestellingen doen. U ziet dan tevens de gehanteerde prijzen.

Nieuw en toch vertrouwd

Dit alles stelt ons nog beter in staat u goed en snel van dienst te zijn. Wij zien deze digitale stap als ondersteuning van ons onderscheidend vermogen: persoonlijk contact en aandacht. En dat we topkwaliteit, scherpe tarieven en uitstekende service blijven leveren, is voor ons vanzelfsprekend!

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.