Coronacirkel

Rofraline draagt in deze coronacrisis nu ook een steentje bij tegen het COVID-19 virus.

In New York kwam men op het idee om op het gras in recreatieparken cirkels aan te brengen. Dit om de veiligheid te verhogen. Het is een hulpmiddel om de 1,5 meter afstand te houden.

Voor handhavers wordt het nu ook eenvoudiger om bezoekers te wijzen op hun gedrag. Hopelijk draagt dit alles bij aan de bewustwording bij de mensen.

Coronacirkels

Deze coronacirkels of picknick cirkels kunnen vrij eenvoudig aangebracht worden met behulp van een belijningswagen en -verf. De kant en klare belijningsverven van Rofraline zijn hiervoor uitermate geschikt. Dit kan eventueel ook in geel, rood of blauw.

Stads- en Recreatieparken

Rofraline heeft de belijningswagens en -verf  geleverd voor de cirkels in de stadsparken in Rotterdam en andere steden. Beheerders van recreatieparken en recreatieplassen hebben ook reeds gebruik gemaakt van onze producten en diensten.

Horeca

Ook voor de horeca is onze belijningsverf uitermate geschikt. De terrassen kunnen zo coronaproof gemaakt worden. Dit kan helpen om de klanten duidelijk te maken welke afstand ze van elkaar moeten houden.

Dit kan overigens ook met onze spuitbussen Rofraline Lijnmarker, Rofraline Krijtspray evt. i.c.m. Rofraline Markeerapparaat voor spuitbussen.
Upload Image...
Upload Image...
Rofraline Belijnen

Uitbesteden

Indien nodig kan het aanbrengen van de coronacirkels ook in zijn geheel aan ons uitbesteed worden. Dit is bijvoorbeeld een oplossing bij gebrek aan mankracht.

Hulp bij het aanbrengen

Ook hierin kunt u rekenen op onze service en flexibiliteit. We staan zelfs ‘s avonds en in het weekend klaar om onze hulp aan te bieden.

Upload Image...

Cirkels helpen

Dat de cirkels helpen, is volgens gedragspsycholoog Chantal van der Leest goed te verklaren. Zij zei eerder deze week tegen EenVandaag dat mensen zich wel aan de anderhalve meter afstand willen houden, maar dat daar voortdurend aan denken heel veel energie kost. “Je wil bijvoorbeeld ook niet door rood lopen, en je bent in het park nog met allerlei andere dingen bezig. Nadenken over de 1,5 meter komt daar dan nog bij.”

Volgens Van der Leest helpen de cirkels ons om in te schatten wat anderhalve meter is. “Op het moment dat je zo’n visuele gids als de cirkels hebt hoef je er opeens helemaal niet meer over na te denken. Door de cirkels gaat het afstand houden helemaal op het automatische systeem.”

Bron

Neem contact met ons op

    Rofraline EASY als stoepmarkering

    Coronacirkels